exposició conjuncions de Àlex Pallí, Pablo Rey i Luis Trullenque

   

 

 A part de tota la música que caracteritza i per el que és famós el Festival de la Porta Ferrada, també inclou una exposició d’art de tres artistes que volen intentar reflectir la música sobre una mateixa tela de pintura.

 Aquesta exposició presenta l’obra de tres artistes que han dut a terme un projecte plàstic experimental. Tots tres han intervingut damunt la mateixa tela, buscant el gaudi de la indagació estètica.

La cerca de l’emotivitat traduïda a pintura pot servir de fil conductor a una mostra on cada peça encercla un món i totes elles conformen una cosmogonia que permet esbrinar poètiques que tan sols l’art pot despertar. Els referents es desprenen de la sensibilitat i la capacitat de deixar-se seduir.

La música penetra, a la pintura s’hi va. En aquest cas la comparació musical resulta inevitable per la manera com s’han realitzat les peces. Com si es tractés d’una jam session pictòrica cada artista ha anat intervenint sobre la tela de manera directa, sense esbós previ, provocant la resposta i la intervenció dels altres.

Conjuncions és una mostra que trenca amb l’ego creador que ha caracteritzat l’art dels darrers tres-cents anys i ha permès a tres artistes emprar la pintura per a comunicar la tonalitat universal de l’art enllà de la veu individual.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.